نحوه محاسبه چربی گیر
نحوه محاسبه چربی گیر به میزان و مقدار تهییه غذا در رستوران بستگی دارد بصورت معمول برای هر سیصد پرس غذا در روز چیزی حدود 1000 لیتر پسآب باید در نظر گرفت , این در حالیست که شرکت های مختلف برای محاسبه فرمول های رو ارایه میکنند که بر اساس نوع دستگاه باشه برای نمونه شرکت ایران چربی گیر دارای چربی گیر های فایبرگلاس با پکینگ مدیا از نوع پروپیلن pp می باشند پیشنهاد میکند که برای فست فودهای بیرون بر به ازای هر 400 پرس غذا در روز 1000 لیتر در نظر بگیرند .
بصورت آزمون خطا نیز میتوان نحوه محاسبه چربی گیر را بدست آورد بدین صورت که با ایجاد یک آب روغن به ظرفیت یک غذا و ضرب آن در حجم پخت کل روز یک رستوران و تقسیم کردن آن بر عدد 3.2 مقدار ظرفیت دستگاه مشخص گردد .
منبع مطالب : سایت ایران چربی گیر